Crush of the Day: De IPhone slings van Sunny Side Up
© Nina Dancet

Crush of the Day: De IPhone slings van Sunny Side Up

Leestijd: 1 min

Sunny Side Up is een Antwerps modemerk van duurzame leren accessoires. Wij vielen als een blok voor de IPhone Slings. Dit is waarom...

1. Ze zijn handig en stijlvol

Dit kleine tasje is net groot genoeg voor het uiterst noodzakelijke, zoals een iPhone en een bankkaart, en je draagt het om je hals of crossbody waardoor je je handen vrij hebt. Het ideale accessoire dus voor een dagje shoppen of een avondje uit. Verder geeft het minimalistische en uitgepuurde design de IPhone sling een tijdloze look. De metalen ring zorgt dan weer voor die extra edge.

2. Ze zijn goed voor mens en natuur

De IPhone slings zijn gemaakt van milieuvriendelijk leer dat werd gekleurd door de zon, zonder dat er chemicaliën aan te pas kwamen. Verder werden de tasjes handgemaakt door vrouwen van verschillende culturen. Op die manier is er geen sprake van kinderarbeid of massaproductie.

3. Ze komen met prachtige campagnebeelden

Voor de herfst-winter 2017/18 campagneshoot trok het Sunny Side Up team naar het mysterieuze Praag. Daar wist fotografe Nina Dancet zichzelf weer te overtreffen. Bewonder hier het resultaat in primeur.

IPhone slings

Nina Dancet

IPhone slings

Nina Dancet

IPhone slings

Nina Dancet

De IPhone slings zijn te koop via www.sunnysideup.shop

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dit is Belgisch, Duurzaam, Milieuvriendelijk, Sunny side up.