De spectaculaire Intimissimi On Ice show in beeld
© Pers

De spectaculaire Intimissimi On Ice show in beeld

Leestijd: 1 min

Vrijdag 6 oktober vond in de Arena di Verona 'Intimissimi On Ice, A legend of Beauty' plaats. Het adembenemende spektakel bracht dit jaar een ode aan de vrouw. Marie Claire was erbij!

Intimissimi organiseert al vier jaar op rij Intimissimi On Ice. Met deze unieke show brengt het Italiaanse lingeriemerk mode, muziek en kunstschaatsen samen. Voor het spektakel van dit jaar werd de klassieke mythologie in een modern jasje gestoken. Aan de hand van de avonturen van heldinnen uit de Griekse mythen bracht Intimissimi een ode aan de vrouw.

De belangrijkste scènes van de show werden ook dit jaar muzikaal ondersteund door Andrea Bocelli. Zijn wonderbaarlijke stem kwam natuurlijk volledig tot zijn recht in de Areni di Verona die tot de openluchttheaters met de beste akoestiek ter wereld behoort.

Hoofdontwerper voor de show was dit jaar niemand minder dan ’s werelds bekendste blogster Chiara Ferragni. Zij liet haar eigen stijl en creatieve visie versmelten met die van het merk en ontwierp de kostuums voor de hele cast.

Geniet mee van het schouwspel…

 

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Andrea bocelli, Arena di verona, Chiara ferragni, Intimissimi, Intimissimi on ice, Lingerie.