Crush of the Day: IKKS x New Balance
© IKKS x New Balance

Crush of the Day: IKKS x New Balance

Leestijd: 1 min

IKKS en New Balance vormen samen een echt droomduo. De collaboratie vervult niet enkel onze dromen om sneakers te dragen zonder te sporten, maar bovenal geeft IKKS x New Balance net dat tikkeltje sport chic aan al onze outfits.

Modemerk IKKS kleedt al sinds hun prille begin zowel kinderen als volwassenen van kop tot teen. Het merk blijft trouw aan hun chique kledingstijl, maar begrijpt ook het belang van de sneaker in de kleedkamer van het hedendaagse gezin. Door een nieuwe samenwerking met het bekende merk New Balance biedt IKKS leuke modellen aan voor stedelijke avonturiers, speelvogels en wereldreizigers. Kortom, het volledige gezin vindt in de collectie wel een sneaker die bij zich past.

De IKKS x New Balance collab

De nieuwe collectie bestaat uit elf verschillende modellen die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Voor de mama’s met een Bohemiaanse geest is er een ecru-roze paar, voor de avonturiers kiezen we een groen of zwart paar sneakers. Vaders kunnen hun nonchalante stijl bevestigen met een origineel paar in oranje of marineblauw. Voor de kleinsten is er een mix aan kleuren, fluo, denim, pastel… Iedereen verliest zijn hart aan een of meerdere paren uit deze toffe samenwerking.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Collab, Ikks, New Balance, Sneakers.