GETEST: Het Favourite Fit programma van Hunkemöller
© Shutterstock

GETEST: Het Favourite Fit programma van Hunkemöller

Leestijd: 1 min

Een goed passende beha is de basis voor elke outfit. Hij geeft immers vorm aan je lichaam en zorgt voor steun en comfort. Maar wist je dat uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen een verkeerde behamaat draagt? Met het Favourite Fit programma helpt Hunkemöller vrouwen om de perfecte beha te vinden. 

Je juiste behamaat kennen, is een eerste stap, maar dat wil niet zeggen dat elke soort beha in die maat je ook als gegoten zal zitten. Borsten komen immers in alle soorten en maten, en daarom is het belangrijk om naast de juiste behamaat ook het juiste type beha te dragen. Het Favourite Fit programma van Hunkemöller helpt vrouwen in drie simpele stappen de perfecte beha te vinden voor hun unieke borstvorm.

Je kan gebruikmaken van een online tool om erachter te komen wat jouw Favourite Fit is, maar wij raden aan om je in een winkel te laten opmeten om helemaal zeker te zijn. Verlegen mensen kunnen we alvast geruststellen: je beha hoeft niet uit voor de opmeting!

Opmeting

Aan de hand van drie stappen worden jouw vorm en maat bepaald. Zo wordt er eerst gekeken naar de ‘volheid’ van je borsten – is die gelijk verdeeld of zit ze eerder boven- of onderaan? Vervolgens wordt de positie van je borsten bepaald – is er weinig, gemiddeld of veel ruimte tussen je borsten? Ten slotte worden je cup en omvang gemeten om je behamaat te bepalen.

Ontdek je Sexy Shape

Aan de hand van de resultaten van de opmeting wordt vastgesteld welke pasvorm, aka Sexy Shape, het beste bij jou past. Hunkemöller heeft vier Sexy Shapes:

marieclaire_hunkemoller_fabulousfullcupDe Fabulous Full Cup is geschikt voor middelgrote tot grote borsten die iets meer ondersteuning nodig hebben. De niet-voorgevormde cups zijn hoog uitgesneden en bedekken de borst volledig.

marieclaire_hunkemoller_deliciousdemiDe Delicious Demi is geschikt voor de meeste soorten borsten en is dan ook een populaire pasvorm. De voorgevormde cups zijn iets lager uitgesneden dan de Full Cup waardoor ze een subtiel decolleté geven.

marieclaire_hunkemoller_perfectplungeDe Perfect Plunge is ideaal voor de kleinere tot middelgrote borsten. De voorgevormde en diep uitgesneden cups geven een mooie vorm en decolleté, het push-upeffect zorgt voor een cupmaat meer.

marieclaire_hunkemoller_beautifulbalconyDe Beautiful Balcony is perfect voor middelgrote tot grote borsten. De half uitgesneden, horizontale cups geven een licht push-upeffect. Doordat de bandjes iets verder uit elkaar staan, creëer je met deze beha een mooie open halslijn.

Kies een Favourite Fit

Wanneer je weet welke Sexy Shape je hebt, moet je enkel nog je Favourite Fit kiezen. Elk van de Sexy Shapes bestaat in verschillende stijlen, of Favourite Fits. Zo zal je uiteindelijk met een beha naar huis gaan die niet enkel als gegoten zit qua maat en pasvorm, maar die ook helemaal aansluit bij je persoonlijke stijl.

Meer info op www.hunkemoller.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Beha, Bh, Favourite Fit, Hunkemöller, Lingerie, Sexy Shape.