Hotspot: Tiffanys opent nieuwe boetiek in Latem
©

Hotspot: Tiffanys opent nieuwe boetiek in Latem

Leestijd: 1 min

De boetiek in Latem wordt maar liefst het vijftiende verkooppunt van het hechte familiebedrijf achter Tiffanys. Opnieuw gaan eigenaars Nathalie & Philip De Hauwere voor een huiselijke sfeer en een mooie selectie kleding uit meer dan 250 Belgische en internationale merken. De multibrand boetieks mogen overigens binnenkort hun 50ste verjaardag vieren.

In Sint-Martens-Latem kan je sinds eind augustus ook terecht voor je garderobe aan te vullen. Het is een prachtig nieuw pand met een gezellige touch waardoor iedereen er zich onmiddellijk welkom voelt. Net zoals in de andere filialen kan je ook hier rekenen op een ervaren team van stylisten dat je bijstaat met een eerlijk en no-nonsense advies. Hier krijgt een mooi, selectief aanbod altijd voorrang op een overvloed aan items, met een mix van zowel high end modelabels als de minder bekende nichemerken.

“Een goed gevoel staat altijd centraal bij Tiffanys. Wij kleden onze klanten zodanig dat ze zich comfortabel voelen en hun aankoop ze écht zullen dragen. Een ensemble of één stuk? Dat maakt niet uit. Wij helpen graag, want we willen dat je Tiffanys verlaat met een glimlach op je gezicht en een aangenaam gevoel.” – Eigenares Nathalie De Hauwere.

Pssst, neem ook eens een kijkje op de webshop!

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Latem, Mode, Shopping, Tiffanys.