H&M verkoopt matching truien voor honden en hun baasjes
©

H&M verkoopt matching truien voor honden en hun baasjes

Leestijd: 1 min

Daar is de herfst - en terwijl de regen weer onophoudelijk tegen de ruiten klettert, gaat er niets boven gezellig samen thuis zijn, je onder een dekentje nestelen met wat Netflix en een glaasje Merlot.

Terwijl jij daar heerlijk cocoont onder je fleece dekentje, wat dan met je huisdieren? Hoe kan je ervoor zorgen dat ze lekker warm blijven in de kou?

In het verleden zijn er al enkele welkome hondencollecties geweest waarbij je jezelf met je puppy kon matchen, maar vast niet zo stijlvol als die van H&M x Pringle of Scotland.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par H&M (@hm) le

Want nu de temperatuur gestaag daalt, heeft je hond baat bij thermische tenues, en gelukkig heeft H&M’s laatste collab heel wat moois voor je viervoeter in petto. Wacht, dat is niet alles – je kan ook een bijpassende pullover voor jezelf kopen, zodat jullie beiden kunnen stralen bij een uitje in het park. Op de catwalk? Nee hoor, noem het gerust een dogwalk.

De matching outfits maken deel uit van de collab met Pringle of Scotland. De lijn bestaat verder uit zeer betaalbare sjaals, broeken en rokken en maakt ook deel uit van de Conscious-collectie van H&M, wat betekent dat alles deze werd vervaardigd uit gerecycled polyester en biologisch katoen.

De collectie is zowel online als in de winkels verkrijgbaar, met de jacquard gebreide truien vanaf €19,99. De gebreide doggy jumpers zijn slechts €17,99.

Waar wacht je nog op? Hoog tijd om je wintergarderobe te matchen met je doggy dog!

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.