H&M Studio: de eerste beelden van de collectie
©

H&M Studio: de eerste beelden van de collectie

Leestijd: 1 min

Op 1 maart onthult H&M naar gewoonte haar H&M Studio-collectie tijdens Paris Fashion Week. De collectie omvat meer avant-gardistische stuks dan we van de Zweedse gigant gewoon zijn. 

Twee keer per jaar komt H&M met een Studio-collectie, die met een defilé op Paris Fashion week gevierd wordt. De stuks belanden vanaf dit seizoen volgens het see now, buy now-principe vrijwel meteen in de winkel. H&M springt daarmee op de trend gezet door onder andere Burberry, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Michael Kors, Tom Ford, Rebecca Minkoff en Vetements. Wat getoond wordt, komt ook meteen in de winkels terecht, waardoor de consument niet langer maandenlang hoeft te wachten om het stuk aan te schaffen.

Dit seizoen ontmoet romantiek de high-tech sportswear en athleisuretrend in een onverwachte mix van materialen en stijlen. Zoals gewoonlijk is de collectie kwalitatiever en een stuk gedurfder dan wat je doorgaans in de winkel treft.

De stuks zullen de dag na de show beschikbaar zijn. Heb je je oog ergens op laten vallen? Wees er snel bij, want de collectie is vaak snel uitverkocht…

H&M Studio is verkrijgbaar vanaf 2 maart, online en in geselecteerde winkels. Bekijk alle looks in onderstaande galerij!

H&M Studio SS17: de eerste beelden van de collectie

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: H&M, H&M Studio, SS17.