Het ideale moederdagcadeau? Vrije tijd, dankzij iRobot!
©

Het ideale moederdagcadeau? Vrije tijd, dankzij iRobot!

Leestijd: 3 min

Zit jouw mama's agenda ook zo afgeladen vol? Dan zal niets haar gelukkiger maken dan wat vrije tijd. En dat kan, met een 2-in-1-stofzuig- en dweilrobot, een robotstofzuiger of een dweilrobot van iRobot!

Zoals je moeder, is er maar één. Jullie relatie kent uiteraard hoogtes en laagtes, dat is normaal. Één ding is echter zeker: voor Moederdag wil je haar écht blij maken. Wat dacht je hiervan? Je kunt haar zorgen en haar werk in het huishouden verlichten én haar tegelijk ook meer vrije tijd schenken. Die kan ze dan besteden aan de zaken die er echt toe doen. Enkele jaren geleden wees een onderzoek uit dat een Belgisch huishouden wekelijks iets meer dan vier uur aan schoonmaken besteedt. Dat was meer dan het wereldwijde gemiddelde van ruim drie uur. Daarom sommen we hieronder enkele types van mama’s op die best wat hulp bij het poetsen kunnen gebruiken. Zij zouden een stofzuig- en dweilrobot, een robotstofzuiger of een dweilrobot maar wat fijn vinden. Zo heb je meteen het perfecte geschenk voor je mama.

De (ietwat wanordelijke) dierenvriendin

Eigenlijk was jij diegene die per se een hondje wilde. Maar zoals de zaken er nu voor staan, is het je moeder die niet meer zonder Max kan. Hoewel… Het rond dwarrelende hondenhaar en de moddersporen in huis worden haar soms wat te veel. De oplossing? De Roomba Combo j7+ is de meest geavanceerde Combo-robot van iRobot. Het is de enige echte intrekbare 2-in-1 die automatisch de dweil optrekt zodra
hij een tapijt detecteert en zo voorkomt dat jouw vloerkleden en tapijten nat worden. Hij zal nooit meer van je mama’s zijde wijken. De robot is aangestuurd door iRobot OS en stofzuigt en dweilt tegelijkertijd. Bovendien memoriseert hij alle ruimtes in huis, zodat je hem per kamer kan programmeren. Nog een troef: hij heeft een vuilafvoersysteem om zichzelf automatisch te legen. En de kers op de taart: hij durft alles aan. Hij identificeert zelfs de voorwerpen die zijn pad kruisen en omzeilt eventuele ongelukjes van de huisdieren (ja, van onze lieve Max bijvoorbeeld). De rubberen borstels laten geen haartje liggen en maken korte metten met elk zandkorreltje. Of met kattenbakvulling… Bij nader inzien kan er dus gerust nog een extra kat bij in huis. 

iRobot

De keukenprinses

Potten, pannen, kloppers en mixers… Jouw mama’s keuken lijkt soms een gekkenhuis. Maar klagen doe je niet, want jij eet elke dag in een driesterrenrestaurant (en nog eens gratis ook). Maar na al dat harde werk achter het fornuis en na de doortocht van de hongerige bende in de eetkamer lijkt de vloer vaak een slagveld. En wie mag dat weer allemaal schoonmaken? Gelukkig is er de robotstofzuiger met een automatisch vuilafvoersysteem, de Roomba j7+. Die helpt mama overal doorheen. In tegenstelling tot de Roomba Combo j7+ zal hij enkel stofzuigen (hij dweilt dus niet), maar hij blijft ontegensprekelijk een onvervangbare hulp in huis. Hij detecteert uitwerpselen van huisdieren, kabels van batterijopladers, schoenen… Dat doet hij met het navigatiesysteem PrecisionVision om voorwerpen te herkennen. Hij leert je interieur kennen en past zijn reacties in real time aan. Tot slot leegt hij zijn stofbak automatisch in een hermetisch afgesloten stofzuigerzak. Jullie kunnen dus zorgeloos van het lekkere eten genieten, terwijl de Roomba j7+ het vuile werk opknapt.

iRobot

De coole mama

Ze houdt ervan om met haar vriendinnen aan een glaasje prosecco te nippen of om gezellig, samen met jou, in de zetel naar een tv-serie te kijken. Jouw mama houdt van chillen. En we geven het grif toe: na een zware werkdag heeft ze dat ook dubbel en dik verdiend. Dankzij de nieuwe stofzuig- en dweilrobot Roomba Combo® i8+ kan je moeder met een gerust hart relaxen. Het enige wat ze moet doen, is de bak omwisselen zodat hij van stofzuigen op alle vloertypes kan overgaan naar stofzuigen en dweilen op harde vloeren. Daarvoor hoef je alleen de Combo-bak op zijn plaats te schuiven en de robot begrijpt automatisch dat hij vanaf nu gecombineerd moet schoonmaken. 

Het maakt niet uit wie wat doet in het huishouden: stofzuigen en dweilen neemt altijd veel tijd in beslag. De gemiddelde Belg is daar zelfs zo’n zes uur per maand mee bezig. Met een robotstofzuiger heb je dus meer tijd over om te tuinieren, te klussen, te koken, te relaxen… Tijd voor jezelf en voor anderen!

En we hebben goed nieuws, want er zijn moederdagpromoties bij iRobot. Die zijn geldig tot 14/05/2023! Je zou wel gek zijn om er niet van te profiteren!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met iRobot.

Lees ook:

Dit waren de bijzonderste looks op het Met Gala
the happy skin: Wat zijn de geheimen voor een gelukkige huid?
Gallery B by Sabrina & Isy Brachot brengt een groepstentoonstelling met artistiek optimisme

Commercieel team De artikels van >