Crush of the Day: De Green Days of Homeland collectie van Sissy-Boy
© Sissy-Boy

Crush of the Day: De Green Days of Homeland collectie van Sissy-Boy

Leestijd: 1 min

Nu het eindelijk lente is, kiezen we opnieuw volop voor kleur. De nieuwe voorjaarscollectie van het lifestylemerk Sissy-Boy staat helemaal in het teken van het lenteseizoen. Voor de Green Days of Homeland collectie van 2018 focust het Nederlandse merk zich op frisse kleurtoetsen, natuurlijke materialen en unieke prints.

De grauwe winterdagen zijn eindelijk voorbij en dat betekent dat het lenteseizoen begonnen is. En dat hebben ze bij het hippe, Nederlandse lifestylemerk Sissy-Boy maar al te goed begrepen. De nieuwe Green Days of Homeland collectie is een ode aan de kleurtonen van de lente. “De Colors of Spring collectie wordt gekenmerkt door een explosie van kleur die op een mooie, elegante manier werd verwerkt”, aldus Sissy-Boy designer Annelies van Limbeek.

Veel interieurstukken uit de Colors of Spring collectie zijn gemaakt uit natuurlijke materialen. Aardse tonen en houtsoorten zoals bamboe vormen een canvas van kleurrijke stoffen en patronen. De populaire Egg Chair komt na meerdere seizoen terug in een duurzame bamboerotan versie. Deze unieke houtsoort is erg licht, maar tegelijk ook heel stevig en er hoeven bovendien geen bomen te worden gekapt om de bamboerotan te winnen. Naast de Egg Chair omvat de collectie ook een vouwtafel, kruk, bank en stoel gemaakt van dit handige materiaal.

Sissy-Boy Green Days of Homeland

Pers

In de Colors of Spring collectie zit ook een uitgebreide en kleurrijke verzameling zachte kussens in zes verschillende kleuren voorzien van prints zoals bananen, citroenen en insecten. De combinatie van het bamboe met de vrolijke prints bezorgt je een instant tropisch gevoel.

Naast de leuke interieurspullen vind je dit najaar bij Sissy-Boy ook een vrolijke Rainbow kledingcollectie. Deze vrolijke collectie brengt nog meer kleur in je huis met truien in alle kleuren van de regenboog. Sissy-Boy ging voor Rainbow trouwens een samenwerking aan met Bloomon. Om de nieuwe verzorgingslijn van Sissy-Boy Homeland in de schijnwerpers te zetten, krijgt iedereen bij aankoop van een vers boeket bloemen een gratis bergamot & magnolia zeep cadeau.

Sissy-Boy Green days of Homeland

Pers

De nieuwe voorjaarscollectie is vanaf nu te koop in de winkels van Sissy-Boy of op www.sissy-boy.com

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Colours of spring, Green Days of Homeland, Sissy Boy.