FKA Twigs schittert in nieuwe Nike campagne
© Nike

FKA Twigs schittert in nieuwe Nike campagne

Leestijd: 1 min

Net wanneer je denkt dat de athleisure trend zijn beste dagen heeft gekend, stuurt Nike een nieuwe adembenemende campagnevideo de wereld in. Ster in en creatieve brein achter de video is FKA Twigs. 

Voor hun nieuwe collectie Zonal Strength Tights ging Nike de samenwerking aan met de Britse zangeres en producer FKA Twigs. De veelzijdige artieste bedacht en regisseerde de video, deed de casting, maakte de muziek en nam ook de uitvoering voor haar rekening. In de video, die de titel “do you believe in more?” meekreeg, bewijst FKA Twigs dat ze naast zingen ook uitstekend kan dansen.

“Ik zag het als een kans om mensen die hun lichaam op een positieve manier willen gebruiken te inspireren. De atleten en artiesten die ik castte voor de video nemen hun lichaam heel serieus en hebben elk een eigen stijl. Zo hoop ik mensen te motiveren een gezonde levensstijl na te streven en hen te doen begrijpen dat ze, met eender welke sport, de beste versie van zichzelf kunnen worden”, zegt FKA Twigs over de samenwerking met Nike.

De Nike Zonal Strength Tights collectie bevat twee verschillende soorten sportleggings die aan de hand van gerichte compressie trillingen in de spieren verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Zo viseren de Running Tights de spieren die een loper het meest nodig heeft, namelijk de dij- en de kuitspieren. De Training Tights bieden dan weer extra steun aan de buikspieren, de bilspieren, de quadriceps en de hamstrings.

Ook nog leuk om te weten: onze eigenste gouden Nafi Thiam is één van de vier gezichten voor de campagnebeelden.

Nafi Thiam Nike

Nike

 De collectie is te koop vanaf 12 januari in de Nike winkels en online via www.nike.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Athleisure, Do you believe in more, FKA Twigs, Nafi Thiam, Nike, Sportswear, Zonal Strength Tights.