Achter de schermen van duurzame basics-label Escuyer
©

Achter de schermen van duurzame basics-label Escuyer

Leestijd: 1 min

Heb jij een man in je leven die t-shirts bij de vleet vlekt, alle sokken kapot krijgt en onderbroeken kwijt speelt? Met het abonnement van Escuyer zal hij (ja, hij) alvast iets minder vaak een spoedwasje moeten draaien...

Escuyer: Een abonnement duurzame basics voor de mannen in je leven

Een abonnement op ondergoed

Tijd te kort, of geen zin om op je vrije dag naar de winkel te rennen: het is niet moeilijk een excuus te vinden om basics naar je huis te laten versturen. Het abonnement van Escuyer geeft je tot 20% korting wanneer je ervoor kiest elke drie, vier of zes maanden een pakketje te ontvangen, of dat nu een set sokken, t-shirts op onderbroeken zijn.

Duurzaamheid

De collectie wordt in Brussel ontworpen, het katoen is Zuid-Amerikaans en de productie vindt plaats in een familiebedrijf in Portugal. Er wordt streng op toegekeken dat alle werknemers een eerlijk loon krijgen en de werkomstandigheden optimaal zijn. Ook een kijkje nemen? Hieronder bekijk je een filmpje over het vervaardigen van de populaire tweekleurige sokken:

video door jonge Belgische videast Loic Van der Heyden

 

 

 

 

 

 

 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Basics, Duurzaamheid, Escuyer, Mannen, Mannenmode.