Ermenegildo Zegna opent flagshipstore in Brussel
© Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna opent flagshipstore in Brussel

Door Lieselotte Van Hemelrijck & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor al wie houdt van een man in pak: Ermenegildo Zegna opent een nieuwe flagshipstore in Brussel. Maar liefst 125 m² groot, biedt de nieuwe boetiek onderdak aan alle collecties van het Italiaanse luxelabel. 

De inrichting van de nieuwe Ermenegildo Zegna flagshipstore is van de hand van Peter Marino, de architect die eerder ook al de Zegna Global Stores voor zijn rekening nam, evenals de Louis Vuitton boetiek in Los Angeles en Soho, en de Bulgari boetiek in Londen. Hij tekende voor een ontwerp dat tijdloos, chic en geraffineerd is, net als het Italiaanse luxelabel zelf.

De boetiek aan de prestigieuze Boulevard de Waterloo heeft dan ook slechts één doel voor ogen: je compleet onderdompelen in de wereld van Ermenegildo Zegna waar stijl en elegantie troef zijn. Dat alles op één verdieping van 125 m² groot, vakkundig opgedeeld in aaneensluitende ruimtes die elk een andere collectie naar voren schuiven. Van casual tailoring tot luxeueze sportswear, van artisanale lederwaren en handgemaakte schoenen tot tijdloze luxegeuren.

In de VIP-ruimte kan je zelfs opteren voor de exclusieve Su Misura service, die je toelaat om de snit, stof en andere details van je kostuum volledig zelf te kiezen om te komen tot een pak op maat van je eigen persoonlijkheid en levensstijl.

New arrivals: The May Essentials. Shop now on zegna.com.

Een bericht gedeeld door Ermenegildo Zegna (@zegnaofficial) op

Benieuwd naar meer? Ga dan snel een kijkje nemen in Brussel waar de nieuwe flagshipstore een dezer dagen zijn deuren opent. Of je kan alvast even meegenieten met Robert De Niro en McCaul Lombardi, die momenteel hun best geklede beentje voor zetten in de nieuwe zomercampagne van het merk.

Flagshipstore Ermenegildo Zegna, Boulevard de Waterloo 2-3, 1000 Brussel.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Ermenegildo Zegna, Flagshipstore, Kostuum.