Eres x Nupié: 1 paar sandalen, meerdere looks
© Pers

Eres x Nupié: 1 paar sandalen, meerdere looks

Leestijd: 1 min

De tijd dat je op je vakantiebestemming beseft dat je geen schoenen bij hebt om bij die ene jurk te dragen, is nu voorbij. Dankzij de Eres x Nupié samenwerking kan je je sandalen volledig naar eigen smaak afstemmen op je mood of op je outfit.

Het Franse lingerie- en badmodemerk Eres ging voor de zomer van 2017 een samenwerking aan met het eveneens Franse sandalenmerk Nupié. Het resultaat is een reeks sandalen met leren zool die je kan personaliseren met gekleurde linten.

Met de keuze uit twaalf verschillende linten (effen, met print of gevlochten) kan je je creativiteit de vrije loop laten. Bovendien kan je de linten ook op verschillende manieren om je enkels knopen. Klassiek, gladiator of als teenslippers? Met de Eres x Nupié sandalen heb je nooit meer te weinig schoenen mee op vakantie!

City chic or poolside cool… #eresbynupie!

Een bericht gedeeld door Eres Official (@eres) op

De Eres x Nupié sandalen zijn voor €190 beschikbaar in de Eres winkels in Brussel (Jean Stasstraat 15) en in Antwerpen (Mechelsesteenweg 31). 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Eres, Nupié, Sandalen.