DS Brussels Fashion Days: alle workshops op een rijtje
© Pers - Atelier Romani et Atelier Swatch

DS Brussels Fashion Days: alle workshops op een rijtje

Door Anouk Van Gestel & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Nu vrijdag is het zover: dan openen de DS Brussels Fashion Days de deuren. Precies op het goede moment, want het weer belooft weer druilerig te worden, dus binnenzitten op het grootste mode-event van België is, naar onze bescheiden mening, een prima plan.

Wie gaat, kan zich niet alleen vergapen al héél véél modemoois, deelnemen aan een boeiende workshop is ook een optie. Wij zetten de mogelijkheden even voor je op een rijtje.

De sieradenworkshop van Romani Design

Tijdens deze workshop leer je armbanden, badges, ringen en kettingen maken samen met je vriendinnen, kinderen, wederhelft of gewoon alleen. Er wordt gewerkt met leer, zijde en motieven, dat alles in de kleuren van de lente/zomercollectie 2018 van Romani Design. Een aanrader voor iedereen die graag zelfgemaakte kerstcadeautjes onder de kerstboom legt.

De personaliseer-je-tote-bag workshop van Swatch

Wil je je Swatch graag voorzien van een extra kleurtje? Check dan zeker de stand van Swatch om er de nieuwe Swatch X You collectie te ontdekken en deel te nemen aan een workshop zeefdrukkunst van het Brusselse atelier Ice Screen. Je krijgt de kans om je eigen, katoenen tote bag te personaliseren met een zelfgekozen citaat. Begin dus al maar na te denken over wat er op jouw tas gedrukt mag worden.

De restylingworkshop van Galeria Inno

De DS Brussels Fashion Days, dat is drie dagen lang inspiratie opdoen om helemaal mee te zijn met de modetrends van morgen. Dus waarom wachten om je look helemaal om te gooien? Wie toe is aan iets nieuws, moet zeker binnenspringen bij de RELOOKING STUDIO van Galeria Inno. Met de hulp van professionele stylisten wordt je stijl geanalyseerd en geoptimaliseerd opdat je vanaf nu altijd je sterke punten in de verf weet te zetten.

De werken-met-leer workshop van DS Automobiles & Lilù

Bij DS Automobiles moet je zijn voor een workshop waarin je leert om met leer een unieke, gepersonaliseerde sleutelhanger te maken. Specialisten en vakmannen van het Brusselse handtassenmerk Lilù staan paraat om je te helpen met de nodige tips en tricks.

DS Brussels Fashion Days, 20 tot 22 oktober 2017, Hortagalerij, 1000 Brussel. Vrijdag 20/10 van 18u tot 1u, zaterdag 21/10 van 14u tot 3u, zondag 22/10 van 12u tot 19u. Info en programma op www.dsbrusselsfashiondays.be en op Facebook.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: DS Brussels Fashion Days.