Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand augustus
© Emma Gelaude

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand augustus

Door Emma Gelaude
Leestijd: 2 min

In Emma’s Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen, een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient.

/

Fashion Trend : That 70’s Show

Emma Gelaude toont trends

Emma Gelaude

Van broeken met wijde pijpen tot ronde zonnebrillen en getailleerde bovenstukken inclusief grote geometrische prints, het is/blijft feest dit seizoen voor de liefhebbers van de jaren 70. 

Ik voel me als het ware Jackie uit That Seventies Show in dit pied de poule silhouet.

outfit : Baum & Pferdgarten

/

Fashion Item : Combat Boots

Emma Gelaude draagt combat boots

Emma Gelaude

Stevig in je schoenen staan, zowel letterlijk als figuurlijk. Combat schoenen of militaire laarzen zijn al een basic sinds de Romeinen en staan symbool voor vrijheid, attitude en kracht. Gelinkt aan de punk periode en steevast gedragen door avonturiers van alle slag, is het een favoriet om gelijk welk silhouet kracht bij te zetten. 

schoenen : Morobé shoes

/

Beauty Product : Forever Sunkissed

emma gelaude beauty product

Emma Gelaude

Oftewel de zon in een doosje. Dit bekend poeder creëert instant een zomerse teint ook op grijze dagen. Door de verschillende kleurschakeringen breng ik het snel en altijd met natuurlijk resultaat aan.

poeder : Terracotta by Guerlain

/

City / place : Le Marché

Emma Gelaude favoriete trend

Emma Gelaude

Elk jaar trekken we richting Italië om een andere regio van dit prachtige land te ontdekken. Na enkele zomers neer te strijken in de Puglia, besloten we nu de pasta’s te gaan proeven in Le Marche. Een gebied gelegen in het Zuid-Oosten van Firenze aan de Adriatische zee. Genieten van het fantastisch (goedkope) eten, de weinige toeristen en een sprong in volle zee, zijn een must.

/

Person : Elodie Ouedraogo

emma gelaude elodie

Emma Gelaude

Exact 10 jaar geleden won Elodie Ouedraogo goud op de Olympische spelen in Peking. Ondertussen werkte ze mee aan verschillende tv-programma’s én lanceerde ze haar eigen sport label, 4254. Met het ondernemersplatform MakeMyDreamWork stelden we haar 5 vragen gaande van ‘wanneer zeg je nee’ tot ‘wat had je graag geweten in het begin’. Vooral haar antwoord op deze laatste vraag is pijnlijk grappig.

instagram.com/makemydreamwork

/

Experience : Gabrielle

Emma Gelaude parfum chanel

Emma Gelaude

De bloemige Gabrielle douchechel parfumeert niet enkel de huid maar geeft je ook extra power. De geur is ontwikkeld door Olivier Polge voor de persoon die Coco Chanel was voordat ze modeontwerpster werd. Een rebelse, gedreven en vrijgevochten vrouw die voor haar vrijheid moest vechten om te worden wie ze wilde zijn. 

douchegel : Gabrielle Chanel

/

Quote : Hello, 18 year old self

Emma Gelaude quote

Emma Gelaude

Wat zou jij zeggen aan je 18-jarige zelf? Een topic waar ik een volledig hoofdstuk aan besteed heb in het Make My Dream Work boek. 

De antwoorden in the comment section op mijn Instagram waren uiteenlopend verrassend maar ook allemaal heel erg logisch. ’Know what you really want before rushing into things..’, ‘don’t fall in love too fast’ of ‘leave Belgium, discover the world first!’ waren enkelen van mijn favorieten.

www.instagram.com/emmagelaude

www.instagram.com/makemydreamwork

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Fashion, Mode.