Dit is officieel de populairste rok van het jaar
© Getty Images

Dit is officieel de populairste rok van het jaar

Leestijd: 1 min

En hij is alweer out of stock...

Het Australische cultlabel Realisation Par slaagt er steeds opnieuw in om een kledingstuk tot een virale musthave te verheffen, maar zelfs het label werd overrompeld door de online hysterie.

Met een online omschrijving als “easy nineties slip skirt met een wild kantje” ging de Naomi Skirt miljoenen maal over de virtuele toonbank. Franse fashion girls, New Yorkse bloggers, modellen uit Los Angeles, wereldwijd bleek de luipaardrok een felbegeerd stuk.

Afslankend

Om haar populariteit te verklaren moeten we ons richten tot de esthetiek. Met zijn 3/4-roklengte is het een commercieel model dankzij zijn afslankend effect. De tailleband is bovendien elastisch, dus comfortabel. Daarbovenop kan de rok – volgens zijn omschrijving – op twee manieren gedragen worden: op de heupen of op de taille. Al deze gegevens maken de rok een “easy to wear” item, hoewel je er door zijn 100% zijden stof wel een droogkuis voor over moet hebben.

Vorige week werd een nieuwe release gelanceerd, maar ook die was een paar uur later alweer uitverkocht. Niet getreurd: begin juli zou de rok terug in stock moeten zijn.

Styling tips

P.S. Heb je zelf een soortgelijke rok in je kast, maar heb je twijfels over je styling? Onze modejournaliste geeft enkele tips over hoe je de print kan dragen op een klassevolle manier. 

https://www.instagram.com/p/Bid_unKhIO2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bjz-zJCFg_J/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bi7LfCUF6W3/?utm_source=ig_embed

Stockholm at its prime ✨

A post shared by Michaela Wissén (@michawissen) on

A post shared by Marta Cygan (@lifeofboheme) on

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Fashion, Outfit, Realisation par, Rok, Zomer.