Dior stelt de nieuwe Lady D-Sire voor
©

Dior stelt de nieuwe Lady D-Sire voor

Leestijd: 1 min

De Lady D-Sire, onthuld tijdens de Dior lente-zomer 2024 ready-to-wear show, herinterpreteert de architecturale lijnen van de iconische Lady Dior en valt op door haar soepele silhouet. Het modehuis toont hoe de tas gemaakt wordt. 

/

Als een ode aan de creatieve passie van de Ateliers, wordt deze unieke tas onthuld in verschillende versies, in onder andere gekreukeld leer waarop de kenmerkende graphics van macrocannage floreren. Reflecterend de geest van innovatie die Dior dierbaar is, is hij ook verkrijgbaar in generfd taurillon leer dat natuurlijkheid uitstraalt.

De nieuwe statementtas wordt verfraaid door de “D, I, O, R” bedeltjes in een gouden kleur. Hij is verkrijgbaar in verschillende tinten – zwart, donker brandy en poederbeige – en vier maten: klein, medium, groot en extra groot, een accessoire dat aan alle smaken voldoet.

Lees ook: Bekijk hier de meest inspirerende streetstyle van London Fashion Week

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Dior.