Crush of the Day: De nieuwe punkcollectie van Diesel
©

Crush of the Day: De nieuwe punkcollectie van Diesel

Leestijd: 1 min

De nieuwe lentecollectie van het Italiaanse kledingmerk Diesel rockt! Het merk omarmt de moderne punk rock look in zijn nieuwste collectie met lange rokken in denim en op tattoos geïnspireerde prints. Ontdek zelf je inner punk met deze stoere collectie.

De nieuwste lente/zomercollectie van het Italiaanse merk Diesel staat compleet in het teken van moderne punk rock. De collectie omvat verschillende items zoals lederen jackets en zijden bomberjassen die gecombineerd kunnen worden met lange denimrokken of een ripped &  bleached jeans.

Artieste Ellen Green ontwierp een print geïnspireerd door tatoeages. De print wordt gebruikt op verschillende T-shirts, jurken en zelfs op ondergoed. Kortom, de collectie bevat alles om jezelf om te toveren in een moderne versie van een punker.

Outdoor, industrial, group, denim yoga. It’s totally a thing. #DieselDenim

A post shared by Diesel (@diesel) on

Dit seizoen was de start van een nieuwe insteek voor Diesel. Artistiek directrice Nicola Formichetti ging namelijk over tot een soort mix&match beleid. “De collectie is een mix van klassiek, sportief, formeel en rock invloeden. We namen het bekende Diesel DNA en creëerden er iets nog cooler en zorgelozer mee”, aldus Formichetti.  De nieuwe collectie stimuleert zelfexpressie en daagt mensen uit om stukken te combineren tot hun eigen, unieke stijl.

Ontdek hier onze favoriete items uit de lente/zomercollectie 2018.

De nieuwe collectie van Diesel is verkrijgbaar via Zalando of via de website van het merk.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Diesel, Inner punk, Punk rock.