Deze thermo labels houden je warm deze winter
© UNIQLO x MARNI

Deze thermo labels houden je warm deze winter

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Nu de verwarming een graad of twee lager staat en de temperaturen buiten ook niet broeiend zijn, zoeken we allerlei remedies om ons deze winter warm te houden. Deze onderstaande labels zijn voorzien van kwalitatieve collecties die ons warm houden dit najaar met hun thermisch ondergoed.

/

HEATTECH van UNIQLO

HEATTECH thermische binnenkleding reguleert comfortabel de lichaamstemperatuur zonder het ongemak van onflaterende thermokleding voor vrouwen. De techniek maakt gebruik van vocht dat door het lichaam wordt afgegeven om warmte vast te houden. Op die manier houden de kleren je warm in koudere maanden. De thermische binnenkledij van UNIQLO is verkrijgbaar in HEATTECH Cotton en Ultra Warm zodat je er zeker van kunt zijn dat je voorbereid bent, ongeacht het weer. Het assortiment bevat thermische tops, thermische leggings, accessoires en thermisch ondergoed in verschillende kleuren.

 

Shop it

Lees ook: Uniqlo en Marni lanceren tweede collectie

Sloggi thermisch ondergoed

Sloggi staat gekend voor zijn ultra comfortabel ondergoed dat zacht, soepel en kwalitatief is. Het Nederlandse label biedt nu ook thermisch ondergoed aan.

Shop it

/

Oysho

Bij Oysho werken ze dan weer met de Outlast technologie voor thermische kledij. Het bedrijf biedt Thermocules, een micro-omhuld faseovergangsmateriaal, dat wordt verwerkt in stoffen en vezels voor het absorberen, opslaan en afgeven van overtollige warmte. Met de thermische kledij van Oysho ben je dus verzekerd van kwalitatieve stukken die je zullen warm houden.

Shop it

/

FALKE

Of het nu koud of warm is, in stresssituaties of op om te ontspannen de FALKE Daily Climate Control garandeert een aangenaam lichaamsklimaat. Opnieuw dankzij de Outlast-technologievezel, die de lichaamstemperatuur reguleert. Het resultaat is naar eigen zeggen ‘puur welzijn’. Sinds 1895 staat het familiebedrijf voor modieuze kleding van kwalitatieve materialen, die worden verwerkt met ambachtelijkheid en oog voor detail.

Shop it

Lees ook: We spraken vier vrouwen over hoe zij omgaan met de energiecrisis

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Thermisch ondergoed, Wintermode.