Deze stuks uit de Arket x Mr Porter collectie willen we absoluut hebben
© Pers

Deze stuks uit de Arket x Mr Porter collectie willen we absoluut hebben

Leestijd: 1 min

De lente is begonnen en inspireert nu al Arket en Mr Porter, die voor het eerst samenwerken. De collectie zit vol met items die perfect zijn om te dragen tijdens de paasvakantie met je gezin. Dit zijn onze favorieten.

/

De Zweedse modeketen Arket slaat voor het eerst de handen in elkaar met Mr Porter, de bekende high-endwebshop voor heren. Samen brengen ze een capsulecollectie uit voor mannen, vrouwen en kinderen, geïnspireerd door de natuur.

Arket x Mr Porter

Een deel van de collecties is gemaakt in samenwerking met Planet Good Earth uit Londen, een gemeenschapsproject dat gezinnen samenbrengt door te tuinieren en hen inspireert deel uit te maken van de wereldwijde milieubeweging.

De collectie is dan ook een echte familieaangelegenheid, met 70 stuks voor mannen (en ook vrouwen) en 50 voor kinderen. De lijn varieert van ready-to-wear basisstukken tot accessoires.

120 stuks van de samenwerking zijn te koop via de webshop van Mr Porter, en ook via de website van Arket kan je een aantal items scoren. De prijzen variëren van € 10 tot € 270.

Ontdek hieronder onze 12 favoriete stuks:

Lees ook: 15 nieuwe hotspots in Antwerpen om snel te ontdekken & Shopping: deze jassen maken je lente-outfit af.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Arket.