Deze 7 nieuwe jurken van Alexander McQueen pre-fall 2021 schreeuwen knaldrang
© Alexander McQueen

Deze 7 nieuwe jurken van Alexander McQueen pre-fall 2021 schreeuwen knaldrang

Leestijd: 1 min

De nieuwe pre-fall 2021 collectie van modehuis Alexander McQueen doet dromen van wilde feesten na corona. Vooral de waanzinnige jurken met sculpturale ruches en scherpe A-lijn silhouetten trokken onze aandacht. 

“De neiging om wild te feesten, goed te ‘knallen’, er stevig in te vliegen, uit te gaan en te dansen”. Dat is de definitie van knaldrang. Nu de vaccinatie van de brede bevolking op gang komt, kunnen we eindelijk uitkijken naar deze feesten. Én naar de outfits die we willen dragen. De nieuwe pre-fall collectie van Alexander McQueen biedt alvast tonnen inspiratie.

Alexander McQueen pre-fall 2021

Zoals altijd bij McQueen kregen we slechts enkele zinnen uitleg bij de collectie. “In de pre-fall collectie 2021 staat een focus op sterke silhouetten, verzadigde kleuren, uitsnijdingen, prints en hybride combinaties centraal”, aldus creatief directeur Sarah Burton. Naast de nieuwe accessoires zoals The Curve-tas die gegarandeerd een hit wordt en de orthopedische The Tread-sandaal, sprongen de jurken in de eerste plaats in het oog.

Lees ook: Miuccia Prada is jarig, een portret van de invloedrijke modeontwerpster.

Van grasgroen en rood tot Yves Klein blauw, lieflijke halslijnen of net scherpe uitsnijdingen, sculpturale ruches of zachte pofmouwen en A-lijn rokken tot aan de grond of net onder de knieën: er waren chique jurken in overvloed. Ontdek hieronder onze 7 favorieten:

Alexander McQueen pre-fall 2021 Alexander McQueen pre-fall 2021 Alexander McQueen pre-fall 2021 Alexander McQueen pre-fall 2021

Lees ook: Dé jas die iedere outfit een upgrade geeft.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Alexander McQueen, London fashion week, Pre-fall.