Delvaux lanceert kerstcollectie met een hoog ‘Game of Thrones’ gehalte
© Delvaux

Delvaux lanceert kerstcollectie met een hoog ‘Game of Thrones’ gehalte

Leestijd: 1 min

Het Belgische luxelederenwarenhuis Delvaux brengt deze feestdagen een bijzondere collectie op de markt. Het merk verkoopt in beperkte oplage vier unieke versies van zijn klassieker, de Delvaux Brilliance, in een wel heel opvallend jasje dat sterk op de populaire hitserie 'Game of Thrones' geïnspireerd lijkt te zijn.

Once upon a time in the kingdom of Belgium… Het Belgische handtassenmerk Delvaux verlegt al sinds 1829 de grenzen op het gebied van fijne lederwaren. Speciaal voor de feestdagen lanceert het merk de Couture Exclusive Collectioneen tijdelijke capsulecollectie die majestueus de kunst van haute couture mixt met ridderlijkheid en barokke accenten.

Delvaux ontwierp voor deze bijzondere collectie vier unieke versies van een van de meest bekende handtassen van het huis, de Delvaux Brilliance. Bovendien kregen de accessoires deze keer ook een bijhorende schouderriem. De handtassen kregen de namen Iron Shield, Black Beauty, Queen’s desire en Golden Glory. Die namen deden bij ons meteen een belletje rinkelen, want de associaties met de populaire serie Game of Thrones zijn snel gemaakt. Het Belgische handtassenmerk verwijst zelf echter naar de barok en de tijd van de ridders en ruiterij.

De verschillende handtassen zijn stuk voor stuk geïnspireerd op een ander rijk, elk met een eigen sfeer en accessoires. Iron Shield is geïnspireerd op de wapenuitrusting van een ridder, terwijl Black Beauty gebaseerd is op de mysterieuze tovenaars uit oude legendes. Voor de paarse Queen’s Desire haalde Delvaux zijn inspiratie bij de traditionele kleding van de middeleeuwse adel. Golden Glory, ten slotte, werd geïnspireerd door de religieuze offers die werden gemaakt om een belofte na te komen. De unieke gouden gesp maakt deze handtas perfect op maat van de feestdagen.

De Couture Exclusive Collection is slechts verkrijgbaar in een aantal boetieks van Delvaux. Meer informatie over het merk en de collectie vind je op www.delvaux.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Capsulecollectie, Delvaux, Game of Thrones, Handtassen.