Deens woonwarenhuis JYSK komt naar België
© instagram.com/jysknl

Deens woonwarenhuis JYSK komt naar België

Leestijd: 1 min

Je woning Pinterest-perfect inrichten op budget wordt, met de komst van JYSK, weer wat makkelijker. Het Deense woonwarenhuis biedt betaalbaar, eigentijds, Scandinavisch design aan en wordt daarom wel eens vergeleken met die andere woongigant uit het Noorden, Ikea. 

De eerste winkels zullen in april de deuren openen, meer bepaald op de Bredabaan in Schoten en de Hasseltweg in Genk. De winkelruimtes variëren tussen 1.000 en 1.200 vierkante meter. (Ter vergelijking, de Ikea-vestiging te Wilrijk tikt een onwaarschijnlijke 34.000 vierkante meter aan.)

Maar de Zweedse gigant houdt de groei van JYSK niet tegen: onze noorderburen zijn alvast fan van de winkel die de slogan ‘alles voor de woning aan betaalbare prijzen’ draagt. Wereldwijd heeft de keten reeds 2.400 winkels in 47 landen en na Schoten en Genk staat uitbreiding in heel België ook hoog op de to-do lijst. JYSK wil 8 tot 10 winkels per jaar gaan openen, eerst in Vlaanderen, dan in Wallonië.

We zijn benieuwd!14

Nieuw in ons assortiment, lamp HANSSON

Een foto die is geplaatst door JYSKnl (@jysknl) op

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Deco, Interieur.