Op je paasbest met de Ugly Easter Sweater
© Shutterstock

Op je paasbest met de Ugly Easter Sweater

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Zondag is het Pasen en daarbij denken we spontaan aan een heerlijke paasbrunch, een overdosis chocolade en vrolijke narcissen. En waarom geen outfit in thema? Vergeet de Ugly Christmas Sweaters, met een van deze vijf opvallende truien ben jij gegarandeerd het vrolijkste familielid aan de paastafel. 

1.  Bunny Tail

Deze zwart-wit gestreepte trui is vrolijk en speels, maar toch nog gekleed. Toegegeven, de pluizige, witte konijnenstaart aan de achterzijde is iets minder stylish, maar maakt ongetwijfeld wel dat jij op Pasen met alle aandacht gaat lopen.

Ugly Easter Sweater

Kate Spade

Verkrijgbaar via Nordstrom

2. Gestrikt

Met de schattige sweater van het Belgische merk Tutuchic zie je er zonder twijfel op je paasbest uit. Combineer de trui met een leuke rok voor een feestelijke look. Je lijkt net een cadeau – of een groot paasei – aan jou de keuze!

Ugly Easter Sweater

Tutuchic

Grijze sweater met grote, roze strik, € 150 via Tutuchic.

3. Subtiel

Eerder fan van meer subtiele details? Deze trui van de bekende Australische ontwerper Jason Wu is het hele jaar door draagbaar. Maar wie Pasen zegt, zegt konijn en dus staat deze trui met stip op één in onze lijst van must wear paasitems. Dat het konijn ontworpen werd door de kunstenaar Hunt Slonem, helpt natuurlijk ook.

Ugly Easter Sweater

Jason Wu

Verkrijgbaar via Jason Wu.

4. Guilty

Op de website Etsy vind je de meest originele ontwerpen. Zo ook deze foute trui met het opschrift I ate all the easter eggs. Ideaal voor wie het liefst alle paaseieren zelf opeet.

Ugly Easter Sweater

stylewars

Verkrijgbaar via Etsy.

5. Cartoon

Enkele Nederlandse studenten richtten het bedrijf Bunz op, dat zich focust op de verkoop van paastruien. De sweater is simpel maar vrolijk en brengt je in een mum van tijd in feeststemming. De losse trui, daarentegen, is ideaal om je volle buik (van al die chocolade eitjes) te verbergen.

Verkrijgbaar via Bunz. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Easter, Pasen, Sweater, Ugly, Ugly Easter Sweater.