Zesty & spicy: de tweede collab tussen H&M Home en Pantone
© H&M Home

Zesty & spicy: de tweede collab tussen H&M Home en Pantone

Door Valérie-Sophie Briers
Leestijd: 1 min

Stap binnen in de wereld van H&M Home, waar kleur niet alleen een decoratief element is, maar een krachtige expressie van stijl en emotie. Met trots presenteert H&M Home de tweede samenwerking met het iconische kleurenbedrijf Pantone, een viering van levendige tinten en gedurfde combinaties die jouw interieur tot leven brengen.

/

Deze nieuwe collectie, gedoopt in de namen ‘Zesty & Fresh’ en ‘Sweet & Juicy’, is een eerbetoon aan de rijke smaken van het leven. Terwijl de eerste pronkt met limoengroene en citroengele tinten, omvat de andere tonen van oranje en rood. Net als bij de eerste samenwerking zijn de stukken bedrukt met het Pantone-logo om het uiterlijk van de iconische kleurkaart van het merk op te roepen.

Van het serveren van gerechten tot het bewaren van lekkernijen, elk stuk is doordrenkt met de levendigheid van kleur. Denk aan helder geel dat doet denken aan zonovergoten dagen, pittig rood dat passie en opwinding oproept. Maar ook het revitaliserend groen dat de rust en sereniteit van de natuur naar binnen brengt.

/

Geuren en kleuren

In deze collectie draait alles om de details – van kleine vierkante borden die uitnodigen tot mixen en matchen van kleuren, tot aan elegante vazen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke ruimte. En laten we de geurige kaarsen met verleidelijke aroma’s zoals ‘Mandarin Gelato’, ‘Pink Grapefruit’, ‘Lemon Verde’ en ‘Green Basil’ niet vergeten. 

Deze tweede samenwerking gaat verder dan alleen esthetiek. Als wereldwijde kleurengigant biedt Pantone een universele taal van kleur. Met meer dan 10 miljoen ontwerpers en producenten die vertrouwen op hun expertise, blijft Pantone de norm stellen voor kleurconsistentie en innovatie.

Dus laat je inspireren door de kracht van kleur en transformeer je huis in een oase van levendigheid en verfijning. De H&M Home & Pantone-collectie is verkrijgbaar vanaf 25 april 2024 via deze link.

Lees ook: Kleur in je interieur: zo kies je de juiste tint

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Collaboration, H&M Home, Pantone.