Crush of the Day: de 3 Soulwear-collecties van Rituals
© Pers

Crush of the Day: de 3 Soulwear-collecties van Rituals

Door Marie Trogu & Morrigan Penninck
Leestijd: 1 min

Als je dacht dat Rituals zich enkel bezighield met cosmetica, dan vergis je je. Het bekende merk brengt dit jaar namelijk ook drie kledingcollecties uit. Ontdek samen met ons de mooie Soulwear-collecties.

Voor de lente besloot Rituals ons te verwennen met drie nieuwe collecties onder de naam Soulwear. De collecties Home, Sleep en Yoga zijn gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit en bevatten stukken die tegelijkertijd comfort en elegantie uitstralen. Ideaal dus voor een intensieve yogasessie, om in te ontspannen na een drukke dag, of om lekker onder de wol te kruipen voor een schoonheidsslaapje.

De yoga-collectie

Voor deze collectie maakte Rituals gebruik van een soepele stof die aanvoelt als een tweede huid; de perfecte uitrusting voor een yogasessie, dus. De kleding verzekert bewegingsvrijheid en optimaal comfort. Van de ‘Pitta’ beha en de ‘Dru’ legging met kersenbloesemprint krijgen we spontaan lentekriebels.

Rituals

Pers

/

De Sleep-collectie

Deze collectie bestaat uit zachte stoffen die de slaap bevorderen en die aangenaam op de huid aanvoelen. Zo bezorgen ze je ongetwijfeld een frisse nacht gevolgd door een energieke ochtend. Naast soepel en zacht, is de collectie ook erg vrouwelijk. We worden dan ook helemaal week van de ‘Apus’ kimono met kersenbloesemprint die ons er zelfs tijdens het slapen elegant doet uitzien.

Rituals

Pers

/

De Home-collectie

Met elegante en gezellige kledingstukken helpt de Home-collectie je de spanningen van de dag te elimineren. De zachte materialen zijn ultra-comfortabel. We zijn helemaal weg van de ‘Poona’ broek. Met zijn wijd uitlopende broekspijpen en gouden riempje is hij tegelijkertijd knus en trendy.

Rituals

Pers

De Soulwear-collecties zijn vanaf  februari 2018 beschikbaar in alle Ritualswinkels en online via www.rituals.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Homewear, Loungewear, Rituals, Soulwear, Yoga.