De nieuwe regenjas is stijlvol, ademend en waterproof
©

De nieuwe regenjas is stijlvol, ademend en waterproof

Leestijd: 1 min

Een stijlvolle waterproof jas waarin je niet gaat zweten noch doodvriest? Stutterheim stapt voor de nieuwe AW16-17-collectie eventjes af van het rubberized cotton voor z'n luxeregenjassen en liet zelf een materiaal ontwikkelen voor drie nieuwe modellen.

De gloednieuwe materie – bonded cotton -verbindt twee lagen katoen met een luchtdoorlatend membraan. Zo krijg je een hydrofobe stof die tegelijk het katoen laat ademen. Deze wordt ook nog ‘ns afgewerkt met een waterafstotende coating. Ideaal voor elk klimaattype, het hele jaar door.

De drie modellen, de Parka (€ 845), de Crombie Coat (€ 495) en het Coach Jacket (€ 395), zijn verkrijgbaar in marineblauw, kakigroen, zandkleur en zwart. Elke jas wordt met de hand gestikt, naden worden vakkundig dichtgemaakt. De jassen hebben geen voering, behalve de parka die een gewatteerd binnenjasje meekreeg in glanzend, hypoallergeen en diervriendelijk nylon. Het bestaat in drie kleuren (marineblauw, zandkleur, zwart en feloranje) en kan je ook los kopen om de andere modellen winterproof te maken.

Stutterheim vind je bij Rewind (Gent), Morrison (Antwerpen), Fresh (Antwerpen), LEF (Antwerpen), Privejoke (Brussel), Smets (Brussel) en Bellerose (Brussel, Antwerpen, Gent) of online via www.stutterheim.com

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: AW16-17, Bonded cotton, Parka, Regenjas, Stutterheim, Winterjas.