Crush of the day: De juwelen van Studio Collect
©

Crush of the day: De juwelen van Studio Collect

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

Studio CollectHermien Cassiers, Saskia Govaerts, Magaly Hermans en Hannah van Lith ontmoetten elkaar tijdens hun studies aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Een gedeelde passie voor juweelontwerp en hun overeenstemmende visies zorgden er voor dat ze in 2013 samen Studio Collect oprichtten.

De nieuwste collectie van Studio Collect, Mechanical Balance, is een evenwichtsoefening tussen mechaniek en natuur. De ontwerpsters integreerden elementen van gebruikstoestellen én natuurstenen in hun ontwerpen. Die combinatie van, bijvoorbeeld, schroefdraad en aquamarijn, zorgt voor verrassende juwelen met een moderne, maar elegante look.

De juwelen zijn te koop via de webshop www.studiocollect.be en van 4 november t.e.m. 15 januari in de Studio Collect pop-up winkel in Lombardenvest 49, 2000 Antwerpen.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Juwelen, Mechanical Balance, Pop-up, Studio Collect.