De hoogtepunten van de Louis Vuitton Cruise 2024 show
© Louis Vuitton

De hoogtepunten van de Louis Vuitton Cruise 2024 show

Leestijd: 1 min

Minder dan een maand na de pre-fall show in Seoul, organiseerde Louis Vuitton haar allereerste catwalkshow in Italië, en bracht het modepubliek naar het Lago Maggiore voor Cruise 2024.

/

Helaas verhinderde slecht weer de plannen van het huis. De show zou buiten plaatsvinden op Isola Bella, een prachtig eiland midden in het meer. In plaats daarvan werd de show binnen op het vasteland gehouden, waar onder meer Emma Stone, Alicia Vikander en Cate Blanchett aanwezig waren.

Gelukkig liepen de modellen eerder al op de oorspronkelijke locatie voor het begon te regenen, zodat de collectie gefotografeerd kon worden op de bedoelde catwalk, die een duidelijke inspiratie vormde voor veel van de stukken. We zagen onder andere sculpturale mouwen, aquatische kleuren en op zeemeerminnen geïnspireerde accenten.

Deze show is de laatste in een druk cruiseseizoen, waarin Dior naar Mexico trok, Chanel naar Los Angeles en Gucci naar Seoul. Scroll naar beneden voor hoogtepunten van de Vuitton catwalk en front row, en bekijk foto’s van het mooie Isola Bella.

De locatie

Louis Vuitton

Louis Vuitton

/

De collectie

/

De celebs

Lees ook: Hoe draag je een cargobroek in 2023 & Wil je duurzamer winkelen? Deze tips helpen.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Louis vuitton.