Crush of the Day: De nostalgische Vans x Peanuts collectie
© Vans

Crush of the Day: De nostalgische Vans x Peanuts collectie

Door Tine Stoop & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Geen sneaker zo cool als Vans. De chouchou van Amerikaanse skaters telt ook in België vele fans en iets zegt ons dat de populariteit van de schoenen met de nieuwe Vans x Peanuts capsulecollectie alleen maar de hoogte in zal gaan. Cool voor de kleintjes, pure nostalgie voor de groten.

Het is de derde keer dat Vans ons verrast met een Vans x Peanuts capsulecollectie en dat resulteert andermaal in sneakers, kledij en accessoires die onomwonden een vrolijke noot brengen in je kleerkast (of in die van je wederhelft of kinderen). De Peanuts gang van Charles M. Schulz verschijnt in de vorm van vintage illustraties uit de jaren ’60, ’70 en ’80, de ene keer subtiel, de andere keer op elk beschikbaar stukje stof, leer of rubber.

Vans x Peanuts sneakers capsulecollectie accessoires rugzakken

Vans

Charlie Brown, Lucy, Snoopy en Woodstock sieren elk met eigen prints de items uit de capsulecollectie – wie goed kijkt, spot hier en daar ook Schroeder, Marcie, Franklin en Peppermint Patty. Schoengewijs omvat de collectie zes populaire modellen van Vans, die elk met verschillende Peanutsprints verkrijgbaar zijn. Tussen de accessoires o.a. honkbalpetten, beanies, sokken, rugzakken en een portemonnee, voor wie echt all the way wil gaan.

Vans x Peanuts sneakers capsulecollectie accessoires rugzakken

Vans

Vans x Peanuts capsulecollectie, modellen voor mannen, vrouwen, kinderen en peuters. De collectie is verkrijgbaar in een selectie multibrandwinkels, in Vans flagshipstores en online via www.vans.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Capsulecollectie, Charles M. Schulz, Collab, Peanuts, Sneakers, Snoopy, Vans.