Crush of the day: Stutterheim Raincoats x Garance Doré Studio
©

Crush of the day: Stutterheim Raincoats x Garance Doré Studio

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

Met ons Belgisch weer kan je maar beter investeren in een goede regenjas. Zoals deze exclusieve creatie van Stutterheim in samenwerking met de Garance Doré Studio. Het Zweedse label vroeg de creatieve studio van mode-icoon Garance Doré een exclusieve regenjas voor vrouwen te ontwerpen. Het resultaat: een geometrische, asymmetrische interpretatie van het A-lijnmodel Mosebacke. De jas is met de hand gemaakt uit rubberized katoen in zuiver wit en fris roze.

“Garance Doré Studio heeft de ambitie om uitsluitend met de beste merken in hun vakgebied samen te werken,” vertelt Garance Doré. “Stutterheim is voor mij altijd een buitenbeentje geweest op dat vlak. Ik vond het een boeiende samenwerking, het was een verrijkende uitdaging om op zoek te gaan naar de vrouwelijke kant van een kledingstuk als de regenjas, gekenmerkt door heritage en geschiedenis. Wat mij betreft, zijn we daar ook absoluut in geslaagd.”

€ 455. Verkrijgbaar vanaf 9 november in beperkte oplage via garancedore en stutterheim en in de Stutterheim flagship stores in Stockholm en New York.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Blogster, Garance Doré, Mode, Regenjas, Stutterheim.