Crush of the Day: de JoggJeans van Diesel
© Diesel

Crush of the Day: de JoggJeans van Diesel

Leestijd: 1 min

Scenario: je komt thuis na een lange dag op kantoor en het eerste wat je doet, is je jeans omwisselen voor een lekker comfortabele (maar niet meest stijlvolle) joggingbroek. Komt dit je bekend voor? Dan is de JoggJeans van Diesel je op het lijf geschreven!

Zes jaar geleden bracht Diesel als eerste merk de revolutionaire JoggJeans op de markt. De broek werd meteen een succes, want hij sluit helemaal aan bij de actieve levensstijl van de moderne mens die steeds meer op zoek is naar trendy en tegelijkertijd comfortabele kleding.

De JoggJeans wordt gemaakt van een stof waarbij drie draden door elkaar werden gewoven. Daardoor ziet hij eruit als een echte jeans, maar voelt hij net zo comfortabel aan als een joggingbroek. Ideaal dus voor wie graag sport, reist, maar ook relaxt, en dat op een stijlvolle manier.

De slogan van de nieuwe campagne vat alles mooi samen: “Don’t take your jeans off, just sleep in them: the jeans of your dreams”. De campagnevideo is hilarisch, by the way.

Vanaf 21 augustus kan je gedurende drie weken het comfort van de JoggJeans ontdekken dankzij een unieke shopping experience in de Dieselwinkel in Brussel (Nieuwstraat 26). Bovendien zullen er tijdens het weekend van 26 en 27 augustus extra verrassingen zijn. www.diesel.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Comfort, Diesel, Jeans, JoggJeans.