Crush of the day: de getatoeëerde hemden van Johny be good
© Johny be good/Olympe Tits

Crush of the day: de getatoeëerde hemden van Johny be good

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

Met haar label Johny be good combineert Ruth Trioen haar liefde voor witte hemden en voor taal in eigentijdse designs. De eerste collectie is opgebouwd rond het thema lovesickness en bestaat uit witte oversized hemden waarop quotes geborduurd werden. De vier quotes – Shake me don’t break me, Love me tender, Don’t look back en Kiss & tell – zijn handgeschreven door illustratrice Axelle Zwartjes. De hemden zijn gemaakt uit kwaliteitsvol Belgisch katoenpopeline.

Johny be good

Johny be good

De hemden zijn te koop vanaf midden januari via de website www.johnybegood.be en in geselecteerde verkooppunten waaronder Harvest Club in Leuven. De hemden zijn verkrijgbaar in twee maten (S/M en M/L) en de prijs per hemd is € 130. 

Beelden: Olympe Tits

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Belgisch, Design, Hemd, Johny be good, Mode, Quotes, Tattoo.