Crush of the day: beestige clutches voor het goede doel
© Annelies Timmermans x Eva Mouton

Crush of the day: beestige clutches voor het goede doel

Leestijd: 1 min

Handtassenontwerpster Annelies Timmermans en illustratrice Eva Mouton staken de koppen bijeen voor het goede doel. Het resultaat is vijf prachtige clutches met dierenprints.

Annelies ontwierp een leren clutch die tegelijk tijdloos en, dankzij de zeshoekige vorm, origineel is. De clutch bestaat in vijf verschillende kleuren en komt met een zilveren ketting waardoor je hem ook als schoudertasje kunt dragen. Eva liet zich voor de afwerking van de clutches inspireren door haar reis naar Niger en creëerde vijf unieke dierenprints. Kortom: een veelzijdige eye-catcher!

Annelies Timmermans x Eva Mouton

De clutches worden geveild en de opbrengst ervan wordt integraal gedoneerd aan Plan België tijdens de Warmste Week. Plan België is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in het Zuiden. Je kan bieden op de clutches nog tot vrijdag 23 december om 16 uur via www.anneliestimmermans.com. De startprijs per tas is € 150.

Annelies Timmermans x Eva Mouton

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Annelies Timmermans, Eva Mouton, Plan België, Warmste Week.