Crush of the day: de rugzakken van de Eastpak x Raf Simons collectie
© Pers

Crush of the day: de rugzakken van de Eastpak x Raf Simons collectie

Leestijd: 1 min

Het bekende rugzakkenmerk Eastpak en Belgische ontwerper Raf Simons slaan reeds voor de zevende keer de handen in elkaar voor een fantastische collab. Net wanneer je denkt dat het duo onmogelijk nog creatiever uit de hoek kan komen, krijgt de typische functionele stijl van het Amerikaanse merk een compleet nieuwe twist.

Eastpak staat al sinds 1952 bekend om zijn praktische en stevige rugzakken en tassen. De Belgische ontwerper Raf Simons maakt al jaren naam als modeontwerper, eerst met zijn eigen label en nu als chief creative officer van Calvin Klein. Het resultaat van een samenwerking tussen deze twee grote namen? Een onconventionele mix tussen haute couture en stedelijke subculturen met een sterke link naar de iconische trenchcoat uit de jaren 60.

De capsulecollectie bestaat uit vijf verschillende rugzakken. In de exclusieve collectie staan de kleuren zwart en rood centraal. De collectie is  vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij Eastpak en in een beperkt aantal winkels.

Bekijk hier de volledige Eastpak x Raf Simons collab:

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Eastpak, Raf simons, Rugzakken.