Crush of the day: de capsulecollectie van Blanca Miró voor Edited
© Edited

Crush of the day: de capsulecollectie van Blanca Miró voor Edited

Leestijd: 1 min

De Spaanse it-girl Blanca Miró ontwierp een mini collectie voor de Duitse online retailhit Edited. Mini, want de collectie bestaat - tot onze grote spijt - slechts uit één trui en een bijpassende muts. Maar ook maxi, want de twee items stralen een maximum aan stijl uit.

/

Een frisse kerstlook

Blanca liet zich voor haar kerstcapsule inspireren door de modetrends en eigentijdse silhouetten die ze oppikte tijdens de recentste modeweken. De knusse kersttrui met visgraatmotief in zachte pasteltinten suggereert een kleurrijke, frisse kerstlook. De trui gaat hand in hand met de bijhorende wollen muts in muntgroen en zachtpaars. Beide items weerspiegelen de bonte stijl van de Spaanse it-girl en vormen elk op hun beurt — of in tandem — het uitgelezen kerstcadeau.

Trui €119,90

Muts €39,90

/

Blanca who?

Miss Mirò is amper 27 lentes jong maar heeft al een modecarrière om U tegen te zeggen. Dochter van een Italiaanse binnenhuisarchitecte en een Spaanse oldtimer-verzamelaar heeft ze naar eigen zeggen altijd al een creatieve geest gehad. Tijdens haar studies modeontwerp, marketing & communicatie richtte ze haar Instagram account op, dat inmiddels uitgegroeid is tot een heus imperium.

Dagelijks inspireert Blanca ruim 350.000 volgers wereldwijd met haar eclectische en kleurrijke looks. Haar lievelingsdesigners zijn Nina Ricci en Jil Sander en ze gaat nooit de deur uit zonder… witte sokken!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) le

De Blanca Miro Scrimieri x EDITED capsule is verkrijgbaar vanaf 15 november 2019 op EDITED.be en in de EDITED flagship stores in Berlijn, Hamburg, Frankfurt, München en Wenen.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Blanca miro, Edited, Mode, Trends.