Crush of the Day: De zonnige lifestylecollectie van LRNCE
© LRNCE

Crush of the Day: De zonnige lifestylecollectie van LRNCE

Leestijd: 1 min

De zomer is halfweg en velen hebben nog een vakantie om naar uit te kijken, maar anderen zitten alweer op kantoor. Hoor je bij die tweede groep en wil je graag dat zalige vakantiegevoel nog wat langer vasthouden? Dan stellen wij voor dat je als de bliksem een item (of meerdere) uit de lifestylecollectie van het Belgisch-Marokkaanse label LRNCE in huis haalt.

De Belgische ontwerpster Laurence Leenaert ruilde enkele jaren geleden haar thuisstad Gent in voor Marrakech. Daar laat ze zich dagelijks inspireren door het culturele erfgoed, de traditionele ambacht en de ruwe materialen voor haar designobjecten en mode-items.

BOBO sandals✖️try-out #lrnce #sandals #leather #marrakech #morocco

Een bericht gedeeld door LAURENCE LEENAERT (@lrnce) op

De uitgebreide collectie bestaat uit geborduurde tapijten, grafisch bedrukte kimono’s, sandalen, keramiek en vele andere interieur- en mode-items. Elk object is de perfecte combinatie van Berbers erfgoed en eigentijds design, en dat is precies waar LRNCE voor staat.

Blanket #lrnce #textiles #blanket #couverture #carpet #embroidery #wool #marrakech #morocco

Een bericht gedeeld door LAURENCE LEENAERT (@lrnce) op

Meer info en verkooppunten via www.lrnce.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Design, Interieur, Laurence Leenaert, LRNCE, Marokko, Marrakech.