Crush of the Day: De adidas Z.N.E. Pulse Collection
© adidas Athletics

Crush of the Day: De adidas Z.N.E. Pulse Collection

Leestijd: 1 min

adidas Athletics, de lijn van adidas die sportkleding populair wil maken aan de hand van originele en vernieuwende concepten, onthulde gisteren de Z.N.E. Pulse Collection. De collectie is de allereerste ooit geïnspireerd op de stijgende hartslag van atleten vlak voor de wedstrijd.

Voor de Z.N.E Pulse Collection werkte adidas samen met verschillende atleten. Ze verzamelden en analyseerden unieke data om de collectie vorm te geven. Deze werd namelijk gebaseerd op het moment vlak voor de wedstrijd waarop de hartslag van atleten door de adrenaline de hoogte in schiet.

De eyecatcher van de collectie is ongetwijfeld de Z.N.E Pulse knit hoodie, die vervaardigd werd uit ademende merinowol met een uniek hartslagpatroon. Bij elk stuk uit de collectie werd veel aandacht besteed aan comfort, zodat elke atleet, zowel op een wedstrijddag als op elke andere dag, zich er op zijn of haar best in voelt.

Atleten uit verschillende disciplines leenden hun gezicht aan de nieuwe collectie. Zo zien we o.a. de Amerikaanse atletiekster Tori Bowie, die deze week nog de gouden medaille won op de 100 meter tijdens de wereldkampioenschappen in Londen. “Mijn hartslag stijgt de avond voor de wedstrijd al. Ik focus op mijn techniek. Daar denk ik aan als ik me concentreer. Het stuk tussen de kleedkamer en de baan, dat is voor mij het moment waarvoor ik heb getraind.”

Before the game begins, it’s just you and your pulse. #ThePulseOf #ZNE @paulpogba

Een bericht gedeeld door adidas (@adidas) op

De adidas Athletics Z.N.E. Pulse Collection is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 31 augustus 2017. De exclusieve voorverkoop gaat van start op 22 augustus 2017 op www.adidas.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Adidas, Adidas Athletics, Sportswear, Tori Bowie, Z.N.E. Pulse.