Collecties voor cool kids én volwassenen
©

Collecties voor cool kids én volwassenen

Leestijd: 1 min

Kinderkleding per definitie kinderachtig? Wij dachten het niet: deze items zijn zo cool dat ze meteen een grote én kleine versie kregen. Niet meer jaloers zijn nu!

Stutterheim pakt uit met een Stockholm regenjas voor mini-me’s, in marineblauw, kaki (beide € 140) en zwart (€ 170) Ook deze jassen worden met de hand gemaakt in Europa in rubberized katoen. De waterdichte Stutterheim Mini heeft dubbelgestike naden en een afneembare kap.

stutterheimVerkrijgbaar in drie maten: 4-5, 6-7 en 8-9 jaar bij onder meer verkocht bij Rewind (Gent) en via www.stutterheim.com.

Petit Bateau maakte een selectie uit het optimistische, kleurrijke werk van Keith Haring en printte die op de iconische jersey rompers, slipjes en T-shirts – ‘Dancy Nancy’, Radioman en een dansend koppel onder een rood hart, de ‘Cat Hat’ en een hond die droomt van een hot-dog.

petit bateauDe capsulecollectie voor babies, kinderen en volwassenen vind je in Petit Bateau shops en online via www.petitbateau.be.

Veja gaat exotisch: Model Esplar van het ethische sneakermerk kreeg een make-over van artieste Marguerite Bartherotte. Voor haar kledinglabel G. Kéro haalt zij inspiratie uit de uitgestrekte landschappen van Rio de Janeiro. Voor de ivoorwitte Veja-sneakers in eco-rubber tekende ze een funky print met felgekleurde papegaaien.

VejaVerkrijgbaar online, met veters voor volwassenen (€110) en velcro voor kinderen (€75), www.veja-store.com.

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: G.Kéro, Keith Haring, Kinderen, Mini, Petit Bateau, Stockholm, Stutterheim, Stutterheim Mini, Veja.