COLLAB: & Other Stories x TOMS
©

COLLAB: & Other Stories x TOMS

Leestijd: 1 min

& Other Stories en TOMS bundelen hun krachten en dat resulteert in een prachtige collectie schoenen en kleding geïnspireerd op de relaxte levensstijl van Californië, die bovendien per verkocht stuk een goed doel steunt. Shoppen om de mensheid te helpen? We like!

Voor de samenwerking werden vier iconische TOMS schoenen door & Other Stories in een nieuw jasje gestoken. De gebruikte kleuren en materialen komen ook terug in de prêt-à-portercollectie van het merk, die bestaat uit veelzijdige kledingstukken waarmee je volop kan variëren en combineren.

Met elk verkocht kledingstuk steunt & Other Stories het Magic Bus Women’s Scholarship Fund, een fonds dat zich tot missie heeft gesteld om Engelse lessen voor jonge vrouwen in India te organiseren. En ook TOMS doet zijn duit in het zakje en schenkt voor elk paar verkochte schoenen een nieuw paar aan een kind dat daar nood aan heeft.

Toms x &other stories

Nog een leuk weetje: de samenwerking heeft ook Belgisch kantje, want de prachtige campagnebeelden werden gemaakt door de Belgische fotografe en creatieve duizendpoot Natalie Joos. Model van dienst was Erin Wasson. De beelden werden getrokken op Venice Beach, the place to be voor al wie eens heerlijk wil ontspannen aan de Californische kust, en tevens de plek waar je David Duchovny en de filmcrew van Californication regelmatig tegen het lijf kunt lopen.

marieclaire_toms_otherstoriesBlouse met borduursels en kwastjes, € 59. 

marieclaire_toms_otherstoriesSandalen met fringe, € 90.

OTHER STORIES

Zijden kimono, € 125. 

marieclaire_toms_otherstoriesJasje met borduursels, € 125. 

De collectie is verkrijgbaar vanaf 11 april in de & Other Stories winkels in Brussel en Antwerpen en online, zowel via TOMS als & Other Stories

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: & Other Stories, Collab, Goede doel, TOMS.