Collab: Linda Farrow x Negin Mirsalehi
© Mariano Vivanco

Collab: Linda Farrow x Negin Mirsalehi

Leestijd: 2 min

Voor de lente/zomer 2017 werkte het luxe brillenmerk Linda Farrow samen met vier influencers voor een capsulecollectie. Één van die influencers is blogster Negin Mirsalehi. Mocht je haar nog niet kennen, hoog tijd om daar verandering in te brengen!

De Nederlandse met Iraanse roots documenteert haar  dagelijkse outfits en reizen op haar uiterst succesvolle blog. Daarnaast richtte ze onlangs ook haar eigen haarproductenlijn Gisou op. Exclusief voor Marie Claire een Q&A met deze talentvolle dame:

Vertel eens iets over de bril die je ontwierp voor de Linda Farrow capsulecollectie.

Linda Farrow x Negin Mirsalehi

Linda Farrow

“Ik ben altijd grote fan van Linda Farrow geweest dus de samenwerking verliep heel vlot. Voor mijn bril liet ik me inspireren door de vintagetrend die ik vertaalde naar transparante lenzen en een meerhoekig montuur.”

Waarom besloot je professioneel te gaan bloggen?

“Het was een speech van Steve Jobs die me inspireerde om van mijn passie mijn beroep te maken. Hij zei: ‘Je hebt niets te verliezen, dus waarom zou je je dromen niet volgen?'”

Voor je blog reis je veel. Beïnvloedt locatie jouw kledingstijl?

“Ik vind het leuk me te laten inspireren door verschillende plaatsen en dat te laten doorschijnen in mijn kleding. Wanneer ik in Parijs ben heb ik bijvoorbeeld de neiging om me meer Parisian chic te kleden. Reizen daagt me uit om mijn stijl aan te passen aan nieuwe plaatsen en om wat meer te experimenteren.”

Wat is jouw favoriete plek op aarde?

“Op dit moment is Amsterdam mijn meest favoriete plek. Amsterdam is levendig en ik verveel me er nooit. Het is er niet zo hectisch als in New York, maar het heeft een unieke en energieke vibe.”

Welk item neem je altijd mee op reis?

“Ongetwijfeld een zonnebril. Het is mijn favoriete accessoire, het verbergt je wallen na een lange reis en het beschermt je ogen van de zon. Win-win!”

Wat vind je het leukst aan samenwerken met een merk?

“Ik vind het geweldig om samen te brainstormen en uiteindelijk iets moois en uniek te creëren. Die creatieve vrijheid, daar hou ik van.”

Wat is jouw favoriete bezigheid?

“Ons nieuwe appartement in Amsterdam decoreren.”

Wat is het beste beautyadvies dat je ooit kreeg?

Linda Farrow x Negin Mirsalehi

Mariano Vivanco

“Het beste advies kreeg ik van mijn moeder. Ze zei altijd dat je niet te veel moet experimenteren met je haar en dat je het goed moet verzorgen. Gezond haar is mooi haar volgens haar.”

Heb je een modebewuste familie?

“Absoluut! Mijn moeder maakte altijd zelf kleren voor mijn zussen en ik. Ze gebruikte altijd delicate materialen en ik herinner me nog dat ze een prachtige wikkelrok met rode bloemen voor me had gemaakt. Ik was er gek op en droeg hem non-stop.”

Hoe zou je je stijl beschrijven?

“Relaxed, vrouwelijk, vintage en cool.”

Wat was het hoogtepunt van je carrière tot hiertoe?

“De lancering van mijn eigen haarproductenlijn Gisou. Dat was altijd al een droom en ik kreeg al geweldige feedback, waar ik heel dankbaar voor ben.”

Wat wil je nog bereiken?

“Ik wil Gisou nog verder uitbouwen, vaker samenwerken met merken waar ik fan van ben en bovenal genieten van de fantastische momenten die ik dankzij mijn blog beleef.”

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Influencer, Linda farrow, Negin Mirsalehi, Zonnebril.