Collab: Liberty hartje FALKE
©

Collab: Liberty hartje FALKE

Leestijd: 1 min

Mannen, jullie hebben geen excuus meer om saaie grijze sokken of - the horror! - sportkousen aan te trekken: FALKE en Liberty komen deze herfst namelijk met een vrolijke, kleurrijke capsulecollectie. Voor mannen die hun voeten extra cachet willen geven. 

Expert in beenmode FALKE ging een samenwerking aan met het Britse warenhuis Liberty dat bekend staat om zijn iconische, kleurrijke prints. Ze ontwierpen samen een capsulecollectie met acht verschillende stijlen. Die omvat zowel vintage motieven als de Strawberry Thief en Bourton, als actuele prints zoals Paisley Tears uit de lente- en zomercollectie ’16 en de granaatappelmotieven uit Gambier van de herfst- en wintercollectie ’15-’16. Alle prints worden geborduurd op de Tiago, de populairste katoenen mannensok van Falke.

Scott Tepper, directeur aankopen en verantwoordelijke voor de samenwerkingen bij Libery, ziet het alvast groots: “De Libertyklant houdt van kleurrijke en excentrieke sokken. We zijn in de wolken dat we samenwerken met FALKE en onze Libertyprints kunnen zien prijken op deze sokken van uitzonderlijke kwaliteit. Tijdens de eindejaarsperiode verkopen we bijna 5.000 paar sokken per week. We zijn ervan overtuigd dat de collectie Liberty for FALKE een groot succes zal zijn met Kerstmis.”

De collectie vormt in ieder geval een leuk extraatje in de garderobe van elke gentleman. Of van elke gentlewoman, natuurlijk, die het niet erg vindt dat haar sokken wat te groot te zijn…

€ 35/paar. De collectie ligt vanaf september bij Liberty in Regent Street te Londen, maar zal ook online beschikbaar zijn. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bloemenprint, Falke, Liberty, Mode, Sokken.