COLLAB: Amelie Lens ontwerpt collectie voor CKS
© Pers

COLLAB: Amelie Lens ontwerpt collectie voor CKS

Leestijd: 1 min

Belgische schone Amelie Lens heeft veel talenten: ze is model, dj, producer en sinds kort ook modeontwerpster. Na een eerste succesvolle samenwerking vorig jaar, slaan Amelie en het Belgische modemerk CKS de handen opnieuw in elkaar. Het resultaat van de samenwerking is de festivalcollectie 'Raver', die vorige week toepasselijk gelanceerd werd op het electrofestival Extrema Outdoor.

Zowel in haar muziek als in haar eigen stijl geldt voor Amelie less is more. En dat is ook te zien aan de collectie die ze ontwierp voor CKS. De collectie bestaat uit minimalistische basics die dankzij hun perfecte snit en het in rood geborduurde woordje ‘Raver’ toch dat tikkeltje anders zijn. ‘Raver’ omdat niets Amelie meer voldoening geeft dan haar fans te zien raven op haar muziek.

De Raver collectie omvat twee sweaters (in zwart en grijs) en twee T-shirts (in zwart en wit). De essentials voor elke festivalganger! En om dat te bewijzen, werd de Raver collectie op zaterdag 8 juni op het Extrema Outdoor festival gelanceerd. Amelie Lens was die dag ook te bewonderen achter de draaitafel… in een stuk uit haar Raver collectie, uiteraard.

RAVERS! Are you ready 😎 I’m playing at 20h 💪 #amelielenstakeover #xobe17 #amelielensxcks

Een bericht gedeeld door CKS (@cksfashion) op

De T-shirts komen op € 36,99 per stuk, de sweaters kosten € 49,99. De Raver collectie is verkrijgbaar in de CKS-winkels en online via www.cks.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Amelie Lens, CKS, Extrema Outdoor, Festival, Raver, Raver on tour.