CKS zet Vlaamse powervrouwen in de spotlights
© Pers

CKS zet Vlaamse powervrouwen in de spotlights

Leestijd: 1 min

CKS liet zich inspireren door vijf Vlaamse selfmade powervrouwen voor een exclusieve pre-collectie. Het resultaat? Een kleurrijke collectie met een flinke dosis pit.

CKS zet graag sterke vrouwen in de spotlights. Voor hun nieuwste collectie lieten ze zich dan ook inspireren door vijf Vlaamse boss ladies die het elk op hun eigen manier gemaakt hebben.

De powervrouwen in kwestie zijn Miette Dierckx (onderneemster, bekend van Mijn pop-uprestaurant), Nora Gharib (actrice en Youtube personality), Anne-Catherine Gerets a.k.a. Clo Clo (interieurstyliste en content creator), Olivia Trappeniers (zangeres en MNM rising star) en Hannah van Ongevalle (mixologist en bartender of the year).

Het Belgische modemerk nodigde de vijf dames uit voor een gezellige get-together waar ze hun favoriete pre-collection outfit mochten uitkiezen. Verder wisselden ze dromen, ideeën en ervaringen uit. Hoe dat er precies aan toeging, zie je in deze video:

De collectie bevat veel kleur, waaronder vuurrood, grasgroen en marineblauw en verschillende on-trend elementen zoals bloemenprints, speelse borduursels en glitter. De veelzijdige collectie biedt voor ieder wat wils. Want in elke vrouw schuilt er immers een powervrouw.

De CKS pre-collectie is beschikbaar in de CKS winkels en online via www.cks-fashion.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Boss ladies, CKS, Powervrouwen, Selfmade.