Actrice Chloë Sevigny geeft een stukje van zichzelf bloot in nieuwe Zalando campagne
© Zalando

Actrice Chloë Sevigny geeft een stukje van zichzelf bloot in nieuwe Zalando campagne

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

Vanaf vandaag schittert actrice en regisseuse Chloë Sevigny in de eindejaarscampagne van Zalando. Die draait volledig rond jezelf zijn en dat in alle mogelijke facetten. Bij elk van die facetten hoort dan ook een gepaste look en dat demonstreerde Chloë maar al te graag tijdens de shoot.

/

Wat deze shoot zo speciaal maakt is dat hij volledig in het teken van het model, Chloë Sevigny, staat. Naar eigen zeggen kreeg ze veel inspraak in de visagie en styling. Dat kan ook niet anders aangezien de shoot een blik op haar persoonlijke leven werpt. Zo toont ze op elke foto een nieuw aspect van zichzelf: van zich thuis verdiepen in een boek tot avondjes uit met vrienden. Doorheen de foto’s krijg je een beter beeld van de vrouw achter de actrice.

Chloë Sevigny

Zalando

Lees ook: Phoebe Philo keert terug met eigen collectie

/

Verborgen kantjes

Naast alle facetten die Chloë tijdens de shoot toonde, verklapt ze ook dat er wat kanten zijn die het grote publiek niet te zien krijgt. Het gaat dan om van die minder ‘glamorous’ momenten zoals de vuilzakken buitenzetten, klusjes doen en voor de kinderen zorgen. Toch is dat wat Chloë het meest waardevol vindt in haar leven: “Tijd met vrienden en familie is heel belangrijk voor mij. Het zijn dat soort dingen die me zelfs meer voldoening geven dan een heleboel aspecten uit mijn carrière.”

Chloë Sevigny

Zalando

Na 48 jaar aan levenswijsheid heeft Chloë al ontzettend veel verschillende facetten van zichzelf ontdekt. Maar er zijn ook kanten uit haar verleden waar ze minder enthousiast over is. Zo zou ze als advies aan haar jongere zelf geven om toch op meer aanbiedingen in te gaan: “Als je jong bent moet je eigenlijk zo veel mogelijk experimenteren en nieuwe dingen proberen.” Daarnaast had ze ook gewild dat ze wat minder kritisch was geweest voor haarzelf en haar imago.

Lees ook: De leukste items in bordeauxrood, de kleur van het najaar

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Celebrity, Fashion.