Charlz Sway, de eerste Belgische designerschoen met verstelbare hak

marieclaire_charlzsway
©Charlz Sway

Groot nieuws voor alle schoenenliefhebbers. Ons land heeft er sinds enkele dagen een nieuw en compleet uniek schoenenlabel bij. Charlz Sway brengt designerschoenen op de markt, mét verstelbare hakken.

Hoge hakken zijn de ideale metgezel voor een chique en gesofisticeerde look. Jammer genoeg is een hele dag rondlopen op stiletto’s voor veel vrouwen helemaal geen lachertje. De oprichtster van het nieuwe Belgische label Charlz Sway, Charlotte Nyssen, bedacht hiervoor de perfecte oplossing. Een unieke designerschoen met een speciaal mechanisme dat het mogelijk maakt om een stilettohak van 9 cm hoog te verwisselen met een hak van 3 centimeter.

Hoe het begon

Charlotte Nyssen speelt al sinds 2014 met het idee om een designerschoen te ontwerpen met een verstelbare hak. In 2016 zag haar bedrijf Charlz het levenslicht, waarna er nog heel veel onderzoek en werk werd verzet. Charlotte won in dat jaar ook de Bizidee wedstrijd voor beginnende ondernemers. Op 23 oktober 2017 werd het bedrijf officieel omgedoopt tot Charlz Sway.

Toekomstdromen

Op dit moment zijn er al drie verschillende modellen klaar. De Midnight is een zwarte pump, de Dune een beige en de Queen is een pump voor aanstaande bruiden. Momenteel heeft elke schoen twee bijpassende hakken (een van 3 cm en een van 9cm), die je met een kleine draaibeweging kan wisselen. Later wil het label ook andere hakhoogtes, kleuren en diverse modellen zoals winterschoenen en laarzen verkopen.

Also proud to present Dune🏖 #firstcollection #convertibleheels #startup #charlzsway #dune #theshoemustgoon #shoestagram

Een bericht gedeeld door Charlotte Nyssen (@charlzsway) op


Op vrijdag 27 oktober om 19u30 wordt het startschot gegeven voor de voorverkoop van de unieke pumps. Via een crowdfundingcampagne kan je de schoenen reserveren en genieten van een mooie korting tussen de 15 en 27%. De schoenen zullen uiteindelijk geleverd worden tegen april 2018. Vanaf 1 december kan je de schoenen ook bestellen op de webshop, maar dan zonder korting. Snel zijn is dus de boodschap!

De voorverkoop van Charlz Sway start op vrijdag 27 oktober om 19u30. Bestellen kan via deze link. Meer informatie vind je op de www.charlzsway.com.

| | | |
Tags: Charlz Sway, Hakhoogte, Pumps, Schoenen.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures