Een Cartiercactus als juweel
©

Een Cartiercactus als juweel

Leestijd: 1 min

Cartier heeft een nieuwe juwelencollectie: Cactus de Cartier. En zoals de naam al doet vermoeden is de collectie geïnspireerd op de stekelige plant, en in het bijzonder op een Mexicaans exemplaar, de Ferocactus echoden.

Een Mexicaanse woestijn vol opgewaaide zandbergen, aan de voet van de Parijse Eiffeltoren, vormde dan ook het perfecte decor voor de lancering van de nieuwe collectie. Buiten was het druilerig, binnen was het warm en prikkelend. Al zat de Spaanse actrice Rossy de Palma daar ongetwijfeld ook wel voor iets tussen.

Een Cartier cactus als juweel

De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron. Zoveel is duidelijk. De ontwerpers van Cartier hebben   voor deze collectie hun oog laten vallen op een Mexicaanse cactus, en hebben de plant ontdaan van al zijn stekels. Het resultaat is een bijzondere selectie armbanden, oorbellen en ringen.

De cactuscollectie is gemaakt uit geel goud, briljanten, smaragd en carneolen edelstenen, en moet de succesvolle LOVE en de Juste un cloucollecties doen vergeten. Hier alvast een voorsmaakje van de Marie Claire Accessoires Special van oktober.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cactus de Cartier, Cartier, Juste un clou, LOVE, Rossy de Palma.