Crush of the Day: De gepersonaliseerde badpakken van Calzedonia
© Pers

Crush of the Day: De gepersonaliseerde badpakken van Calzedonia

Door Joy Flammang (bewerking Tine Stoop)
Leestijd: 1 min

Deze zomer lanceert het Italiaanse merk Calzedonia een collectie badpakken die je naar eigen wensen kan personaliseren. Zo kan jij straks zorgeloos op het strand paraderen in je unieke stuk zonder te moeten vrezen dat je iemand tegen het lijf loopt met hetzelfde badpak.

Voor de zomer van 2017 blijft het badpak een trend en dat heeft ook Calzedonia goed begrepen. Daarom brengt het merk een collectie badpakken op de markt die je kan laten personaliseren. Er is keuze uit twee verschillende modellen (hoog en laag uitgesneden) en vier verschillende kleuren (rood, zwart, wit en kaki). Je kan je badpak met een opschrift – zoals je naam, een boodschap of een mantra – laten bedrukken in een lettertype naar keuze.

Wij zijn alvast helemaal fan van het rode, hoog uitgesneden badpak dat schaamteloos knipoogt naar het badpak dat Pamela Anderson zo beroemd maakte.

Calzedonia

Badpak €39, personalisering €10.

De badpakken zijn zowel verkrijgbaar in de winkels als online via www.calzedonia.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: 90s, Badpak, Calzedonia, Customizable, Nineties, Swimwear, Zomer.