Cadeautip: Bloomon vanaf nu ook per boeket leverbaar
© Pers - Instagram @bloomonnl

Cadeautip: Bloomon vanaf nu ook per boeket leverbaar

Leestijd: 1 min

Niets zo leuk als een boeket cadeau geven en geen boeketten zo mooi als die van Bloomon. Probleem tot nu toe was echter dat je de boeketten enkel via een abonnementsformule kon schenken, wat voor veel mensen (ondergetekende incluis) toch net een iets duurder cadeau was dan ze initieel dachten te geven. Sinds vandaag is dat probleem echter van de baan. De Nederlandse bloemendienst introduceert namelijk gifting, luxueuze cadeaubossen voor eenmalige levering. We like!

Een giftcard laten opsturen, kon al, maar op een of andere manier is de verrassing daarvan toch net iets minder groot dan van een echt Bloomon boeket. Dus wie graag zijn geliefde(n) in bloemetjes zet, mag zich sinds vandaag in de handen wrijven. Bloomon lanceert immers de cadeaubos deluxe: een meeeeegabos bloemen die in een mooie doos vergezeld van dito kaartje wordt geleverd aan de deur die jij online ingeeft. In de doos zitten momenteel o.a. een knallende roze roos, een tweekleurige lelie, zachte hortensia en een vurige celiosa.

De boeketten kosten net geen 40 euro en worden elke dag van dinsdag tot en met zaterdag geleverd, meestal een twee à drie werkdagen na bestelling. Kan je echt niet zo lang wachten en wil je het boeket de volgende dag al laten leveren? Dan kan je voor 4,95 euro extra opteren voor een express delivery, mits je bestelt voor 21 uur. Go, go, go!

Bloomon gifting deluxe cadeaubossen zijn bestelbaar via www.bloomon.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Bloemen, Bloomon, Cadeautip.