Crush of the Day: De Caddy Bag van Marni
© Pers

Crush of the Day: De Caddy Bag van Marni

Door Alexandra Goffart en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Als we het weerbericht mogen geloven, zal het dit weekend eindelijk heerlijk warm en zonnig worden! In afwachting van het zalige weer kan je alvast helemaal in de sfeer komen met een nieuwe, vrolijke handtas. Maak kennis met de Caddy Bag, het nieuwste modeaccessoire van Marni.

De Caddy Bag ziet er niet alleen leuk uit, de leuke schoudertas heeft ook een uiterst elegante ontstaansgeschiedenis. Het model is geïnspireerd op de theedoosjes die in het 19de eeuwse China gebruikt werden om theebladeren in te bewaren. Het resultaat? Een mooie, vierkante Marni tas met grote kettingschakels die dienstdoen als schouderriem. Elke tas heeft ook een extra tweede riem waaraan heel wat kleurrijke charms zijn bevestigd die de handtas nog leuker en speelser maken.

De tas bestaat in drie verschillende modellen. Je kan kiezen tussen een lederen exemplaar, een exemplaar met vacht, of een tas met haar en kristallen. Kies zelf jouw favoriet!

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Caddy Bag, Marni.